reactii-adverse

Medicamente

Catalogul Public national al preturilor maximale ale medicamentelor de uz uman

În conformitate cu prevederile art. 10 din Anexa la Ordinul Ministrului sănătății nr. 368/2017 cu modificările și completările ulterioare:

"Ministerul afișează în mod transparent prețurile aprobate prin Catalogul public pe pagina de web a Ministerului Sănătății".

22.12.2022_Catalogul Public national al preturilor maximale ale medicamentelor de uz uman

ORDIN nr. 1.345 din 24 noiembrie 2016 privind raportarea zilnică a stocurilor şi operaţiunilor comerciale efectuate cu medicamentele de uz uman din Catalogul naţional al preţurilor medicamentelor autorizate de punere pe piaţă în România de către unităţile de distribuţie angro a medicamentelor, importatori, fabricanţi autorizaţi şi farmaciile cu circuit închis şi deschis

Anunță lipsa unuia sau mai multor medicamente și verifică stocul de medicamente oncologice la nivelul spitalelor cu structuri in specialitatea oncologie la medicamentelipsa.ro .  Pentru fiecare medicament lipsă anunțat, Ministerul Sănătății va pune la dispoziție public evaluarea situației în decurs de 4 zile lucrătoare, măsurile pe care autoritățile statului le întreprind pentru rezolvarea situației în decurs de 7 zile lucrătoare, precum și un sumar lunar al măsurilor întreprinse de autoritățile statului pentru rezolvarea situațiilor notificate.

Share this page