Comunicarea Ambasadei Statului Israel în România referitoare la acordarea de sprijin medical din partea Românie

Vă transmitem comunicarea Ambasadei Statului Israel în România referitoare la acordarea de sprijin medical din partea României:

“Mulțumim medicilor din România care, la inițiativa Ministrului Sănătății, s-au oferit voluntar să acorde asistență medicală în Israel în aceste momente grele, ca urmare a atacurilor teroriste împotriva civililor din Israel.

Autoritățile medicale din Israel ne-au informat că în acest moment nu au nevoie de doctori voluntari. Totuși, pe viitor, situația s-ar putea schimba.

În acest context, Ministerul Sănătății din Israel întocmește o listă cu personalul medical din străinătate care dorește să vină voluntar în Israel, dacă va fi cazul.

Medici, asistente și paramedici autorizați din străinătate pot să se alăture Medicilor Voluntari pentru Israel completând formularul online care poate fi accesat la următorul link: https://survey.gov.il/en/internationalvolunteers?utm_source=go.gov.il&utm_medium=referral “

Ministerul Sănătății le mulțumește cadrelor medicale care au răspuns apelului și s-au înscris ca voluntari pe site-ul www.ms.ro. Doritorii pot accesa site-ul pus la dispoziție de autoritățile israeliene.

Distribuiți această pagină