Toate locurile și posturile din sesiunea extraordinară a concursului de rezidențiat din data de 14 mai vor putea fi ocupate

Toate locurile și posturile din sesiunea extraordinară a concursului de rezidențiat din data de 14 mai vor putea fi ocupate, deoarece numărul candidaților care au obținut punctaj de promovare este mai mare decât numărul locurilor scoase la concurs*

Cel mai mare punctaj obținut la sesiunea extraordinară a concursului de intrare în rezidențiat în Domeniul Medicină este 807. Potrivit metodologiei de concurs, alegerea unui loc sau post este condiționată de obținerea unui punctaj de minimum 60% din cel mai mare punctaj obținut la acest concurs, adică 484 de puncte. Astfel, 863 de candidați au obținut punctaj de promovare.

Pentru această sesiune extraordinară au fost scoase la concurs 628 de locuri și posturi din cadrul unităților sanitare publice. Cele 628 locuri și posturi scoase la concurs se vor alege în ordine descrescătoare a punctajelor obținute de candidați.

Clasamentul final, data, locul și ora de prezentare a candidaților pentru repartiția pe specialități și centre de pregătire vor fi afișate pe site-ul concursului http://rezidentiat.ms.ro.

Distribuiți această pagină