Spitalul Orășenesc Sfântul Ștefan Rovinari

Oras Rovinari, Strada Jiului 1, Jud. Gorj
Spital Orășenesc

Spitalul Orăşenesc ,,Sfântul Ştefan” Rovinari este o unitate sanitară cu paturi, de utilitate publică, cu personalitate juridică, care participă la asigurarea stării de sănătate a populaţiei, potrivit competenţelor stabilite de Ministerul Sănătăţii.

Spitalul Orăşenesc ,,Sfântul Ştefan” Rovinari este o unitate sanitară cu paturi, de utilitate publică, cu personalitate juridică, care participă la asigurarea stării de sănătate a populaţiei, potrivit competenţelor stabilite de Ministerul Sănătăţii.  Conform Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, Spitalul Orasenesc ,,Sfântul Ştefan,, Rovinari este un spital local-orăşenesc, de categria IV, care are obiect de activitate acordarea de servicii medicale de specialitate populatiei din orasul Rovinari si celor 5(cinci) comune arondate care se afla la o distanţă de peste 25-30 km faţă de spital.

A fost infiintat in anul 1989 cu un numar de 250 de paturi, însă în prezent datorită mai multor modificări organizatorice, spitalul are in structură un numar de 121 de paturi de spitalizare continua si 16 paturi spitalizare de zi.

Spitalul Orasenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari este situat intr-o zonă industrial-minieră de importanţă naţională, iar datorită condiţiilor specifice zonei, populaţia este expusă la un risc ridicat de îmbolnăvire prin accidente de muncă şi boli profesionale.

Oferim cele mai bune servicii medicale posibile. Sănătatea dumneavoastră este principala noastră îndatorire !

Suntem pregătiţi să te ajutăm în orice problemă medicală vei întâmpina.

  • Doctori calificați
  • Suport online
  • Servicii Urgență 24×7
  • Programări facile consultații