Sesizări

Ministerul Sănătăţii prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale implementează Proiectul privind Reforma Sectorului Sanitar – Îmbunătăţirea Calităţii şi Eficienţei Sistemului de Sănătate, finanţat de Banca Internaţională de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD) prin Acordul de Împrumut nr. 8362RO, ratificat prin Legea nr. 179/16 decembrie 2014, cu modificările ulterioare şi prin Acordul de Împrumut privind Finanţarea Adiţională nr. 9253RO ratificat prin Legea nr 298/2021.

Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale pune la dispoziție tuturor celor interesați posibilitatea de a trimite sesizări, reclamații sau observații referitoare la desfășurarea Proiectului de îmbunătățire a calității și eficienței sistemului de sănătate prin care se construiesc trei centre de tratare a pacienților cu arsuri severe în Timișoara, Târgu-Mureș și București.

Sesizările cu privire la proiectele gestionate de către Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale pot fi transmise la adresa de email sesizari.umpbm@ms.ro

De asemenea, Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale pune la dispoziție posibilitatea de a trimite sesizări, referitoare la desfășurarea Proiectului de îmbunătățire a calității și eficienței sistemului de sănătate legate de riscurile de gen și de violență bazată pe gen (GBV), hărțuirea, exploatarea și abuzul sexual.

Aceste sesizări pot fi trimise pe adresa de email sesizari.grm@ms.ro

Distribuiți această pagină