Spitalul de Boli Cronice și Geriatrie ”Constantin Bălăceanu Stolnici” Ștefănești

Str. Coasta Câmpului, Nr. 54, Loc. Ștefănești, Jud. Argeș
Spital Orășenesc

Spitalul de Boli Cronice şi Geriatrie “Constantin Bălăceanu Stolnici” Ştefăneşti este încadrat din anul 2021 în categoria a II-a de acreditare, “Acreditat cu recomandări” cu un punctaj de 94,87%.

Spitalul de Boli Cronice şi Geriatrie “Constantin Bălăceanu Stolnici” Ştefăneşti este încadrat din anul 2021 în categoria a II-a de acreditare, “Acreditat cu recomandări” cu un punctaj de 94,87%.

Şi-a dezvoltat activitatea actuală pe structura fostului Spital Comunal Ştefăneşti. Construit între anii 1952 – 1954, cu scopul de a acorda asistenţă medicală unei populaţii restrânse, reprezentată de personalul angajat al Întreprinderii de Reparaţii Auto ce va deveni Uzina de Autoturisme Piteşti.

Începând cu anul 1997 spitalul a suportat diferite transformări organizatorice şi metodologice astfel încât, astăzi, Spitalul de Boli Cronice şi Geriatrie “Constantin Bălăceanu Stolnici” Ştefăneşti este singurul spital public din judeţul Argeş care acordă servicii medicale complete persoanelor în vârstă, servicii de recuperare neurologică, servicii medicale pacienţilor cronici, precum şi îngrijire paliativă.