Spitalul Municipal Sf. doctori Cosma și Damian, Rădăuți

Calea Bucovinei, 34A, Rădăuți, jud. Suceava
Spital Municipal

Spitalul Municipal "Sf. Doctori Cosma si Damian" Radauti are o capacitate de 460 paturi fiind al doilea ca marime din judetul Suceava si avand 636 angajati; acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, medicină internă, pediatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală

Continuitatea asistenţei medicale este asigurată in Spitalul Municipal Sf. Dr. Cosma si Damian Radauti de catre medici de specialitate, în una dintre specialităţile: medicină internă, pediatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie si prin două linii de gardă, organizate astfel: linie de gardă pentru specialităţile medicale si linie de gardă pentru specialităţile chirurgicale.

Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Municipal Sf. Dr. Cosma si Damian Radauti detine certificat de acreditare cu grad III pentru ciclul II de acreditare si este incadrat la clasificarea IV conform ordinului ministrului sanatatii nr. 504/2011.