Spitalul Orășenesc Ștei

Stei,str.Cuza Voda nr.5
Spital Orășenesc

Spitalul Orasenesc Stei este un spital public local cu personalitate juridica cu acreditare ANMCS pentru ciclul II, incadrat in categoria de competenta V, cu un numar de 52 paturi spitalizare continua si 5 paturi insotitori , avand in structura o sectie de medicina interna cu comp. neurologie, comp. recuperare, medicina fizica si balneologie , comp. ingrijiri paliative, un compartiment pediatrie; un numar de 5 paturi spitalizare de zi .

Spitalul asigura urgenta prin camera de garda.

Spitalul are ambulator integrat cu cabinete in specialitatile: medicina interna, cardiologie, reumatologie,diabet zaharat, nutriție si boli metabolice, pediatrie, neurologie, psihiatrie, nefrologie, recuperare medicina fizica, balneologie, dermatovenerologie, chirurgie generala, ortopedie traumatologie, oftalmologie, obstetrica-ginecologie, ORL, urologie.

Sectiile cu paturi cat si amubulatoriul sunt deservite de laboratoarul de analize medicale si laboratorul de radiologie si imagistica medicala

Misiunea Spitalul Orasenesc Stei este de a identifica si a solutiona nevoile pacientilor prin furnizarea unor servicii medicale de calitate bazate pe competenta , transparenta, echitate, eficienta si eficacitate.