Spitalul Municipal Fălticeni

Str. Cuza Voda, nr. 1, Fălticeni, jud. Suceava
Spital Municipal

Spitalul Municipal Fălticeni, situat în localitatea Fălticeni din județul Suceava asigură servicii medicale pentru cetațenii municipiului Fălticeni cât pentru 18 localități din împrejurimi.

Din punct de vedere imobiliar Spitalul Municipal Falticeni are o structură pavilionară fiind dispersată în 4 amplasamente localizate teritorial pe raza municipiului Falticeni cât si a comunei Vadu Moldovei. Din luna Septembrie a anului 2021 sediul central al spitalului și-a mutat locația într-un spațiu nou amenajat cu dotări moderne.

Spitalul Municipal Fălticeni asigură pacienților o gamă largă de servicii medicale din diverse specialități în regim de spitalizare continuă, spitalizare de zi, servicii cronice și de ambulatoriu de specialitate. Continuitatea activității medicale este asigurată prin funcționarea a cinci linii de gardă în specialitațiile Medicina Interna, Chirurgie Generală, Obstetrica-Ginecologie, Pediatrie și ATI. Spitalul Municipal Fălticeni are în structură un numar de 408 paturi, din care 337 spitalizare continuă, 43 spitalizare de zi și 28 paturi rezervate însoțitorilor.