Spitalul Municipal Sebeș

Sebeș, Str. Șurianu, nr.41
Spital Municipal

Structura spitalului permite acordarea de servicii medicale de specialitate pentru nou născuți, copii și adulți din orașul Sebeș, din împrejurimi, dar şi din alte judeţe, având în organigramă structuri de specialitate medicală diversificată, complementare cu organizare proprie, dar care pot acționa și în cadrul unor echipe multidisciplinare, ținând cont de posibila adresabilitate dată de zona geografică cu potențial turistic în care se află spitalul.

Din punct de vedere funcţional, activităţile manageriale, administrative, de aprovizionare, economico-financiare, de transport şi gospodăreşti sunt asigurate corespunzător structurii organizatorice aprobate de Ministerul Sănătăţii.

Activitatea clinică se realizează prin activităţi de diagnostic şi tratament pentru pacienţi în specialitățile aflate în structura spitalului.

Pentru asigurarea activităţilor, specialiştii spitalului acordă următoarele servicii medicale: spitalizare continua, consulturi medicale, explorări paraclinice și funcționale, spitalizări de zi.

Pentru asigurarea activităţilor, specialiştii spitalului desfăşoară următoarele servicii medicale:

  • Consult clinic: medici medicină internă, medici obstetrică-ginecologie, medici chirurgie general, medici ORL, medici oftalmologie, medici pediatrie, medici neonatologie, medici balneo-fizioterapie, medici laborator, medici pneumologie, medici dermatologi, biologi,chimişti, farmaciști, asistenți medicali, infirmieri

Investigaţii paraclinice:

  • Biopsii de organ în scop diagnostic
  • Recoltare de probe biologice pentru analize hematologice, biochimice, imunologice, microbiologice, citologice
  • Recoltare de probe biologice pentru examene citologice, histopatologice, colorații speciale
  • Urmărirea pacienților cu TBC
  • Stabilirea diagnosticului prin examene radiologice şi computer tomograf

Echipa de îngrijire medical asigură servicii oferite de profesionişti cu pregătire adecvată.